Skip to main content

Köpa nytt Säsongskort?

Se följande steg-för-steg guide på hur man köper ett Säsongskort.

1. Skapa konto

Först måste du skapa ett konto. Det gör du genom att klicka på SKAPA KONTO längst upp till höger. Fyll i dina uppgifter (de fält markerade med * är obligatoriska) och tryck sen på SLUTFÖR REGISTRERING.

2. Köp säsongskort

Väl inloggad, klicka på Säsongskort 2020/2021 längst upp i menyn.

Välj plats via den klickbara arenalayouten och välj sedan pristyp. Gå sedan vidare genom att klicka på KÖP BILJETTER.

3. Gå till kassan

Nästa steg är ytterligare en informationssida där din varukorg specificeras upp. För att gå vidare, klicka på GÅ TILL KASSAN längst ner i högra hörnet.

4. Leveranssätt

Nu har du kommit till steget där du får information om leveranssätt:
Ladda biljetterna på ett nytt säsongskort
Ditt Säsongskort skickas hem till dig i god tid innan serien sätter igång
eBiljett
Du får varje match i en separat PDF skickad till dig. Biljetterna levereras till din e-postadress inom en timme från köptillfället.

Här klickar du dig vidare till betalning genom att klicka på FORTSÄTT längst ner i högra hörnet.

5. Betala

Nu är det dags att betala och här väljer du mellan att betala med Kort eller Klarna. Välj betalsätt och klicka dig vidare via GRANSKA BESTÄLLNING längst ner till höger.

6. Villkor och bestämmelser

Sista steget innan allt är klart innehåller villkor och bestämmelser. För att slutföra köpet krävs det att du bekräftar att du samtycker till de villkor och bestämmelser som finns för försäljningen. Detta gör du genom att bocka i rutan för detta och sen trycker på SLUTFÖR KÖP längst ner till höger.

7. Bekräftelse

Nu har betalningen gått igenom och du har slussats vidare till en bekräftelse om att köpet har genomförts. Du kommer utöver denna bekräftelse få ett bekräftelsemail skickat till din registrerade e-post.